beats by dre cheap

Shawn Merion stopama Kirilenka

Jedan od najboljih krilnih igraca NBA lige Shawn Merion pridruzio se Andreju Kirilenku u zelji da napusti klub za koji trenutno nastupa, Finiks Sanse, buduci da mu...je "preko glave napisa o eventualnom trejdu u kojima je on glavni akter". Merion je izjavio kako misli da je došlo vrijeme da ode iz Finiksa.

"Dosadilo mi je da slusam kako se pominje samo moje ime u brojnim spekulacijama o trejdovima igraca. Obozavam navijace u Finiksu, ali mislim da je vreme da krenem dalje", izjavio je Merion."The Matrix" je izjavio kako bi volio da zaigra u Lejkersima sa Kobijem Brajantom, a mediji su odmah napravili kalkulaciju kako bi on mogao da ode u Los Andjeles u zamjenu za Lamara Odoma, koji nece biti spreman za pocetak sezone zbog povrede.
 
Jedna od pretpostavki koje su punile novinske stupce je i razmjena sa Jutom, prema kojoj bi se Merion okusao u Solt Lejk Sitiju, dok bi u suprotnom pravcu upravo krenuo Andrej Kirilenko, koji je nedavno izjavio da ne zeli vise da saradjuje sa trenerom Dzezera Dzerijem Slounom."Rat" Meriona i Finiksa navodno je, prema ocjeni medija, zapoceo prije godinu dana, kada je igrac trazio produzenje ugovora, koji mu istice 2009. godine, a prema kome zeli 60 miliona dolara za tri nove sezone.
Uprava Sansa nije zeljela da pristane na takav dogovor, buduci da je Merion i sada daleko najplaceniji igrac njihovog tima.

PHOENIX SUNS
http://citox.blogger.ba
27/09/2007 20:56