beats by dre cheap

Uspješna operacija Stoudemirea

Mnogi navijači Phoenix Sunsa počeli su paničariti nakon vijesti da će krilni centar te ekipe, Amare Stoudemire ići na operaciju, ali na kraju je sve prošlo dobro... Amare je jutros imao operaciju desnog koljena: “To je bila rutinska procedura,” rekao je GM Sunsa Steve Kerr. “Sve što je doktor očekivao da će vidjeti je i vidio. Amare počinje rehabilitaciju u četvrtak. Očekujemo ga nazad na terenu za dvije-tri sedmice. Nema razloga za brigu.”STAT je imao problema s koljenom i ranije kada je propustio čitavu sezonu 2005-06, ali tada je u pitanju bilo njegovo lijevo koljeno.“Bol je počeo osjećati prošle sedmice kada je propustio nekoliko neformalnih vježbi,” dodao je Kerr.

“Zbog toga smo ga poslali na magnetnu rezonansu. Uvidjeviši neke nepravilnosti odlučili smo da je bolje da uradi operaciju sada, da ne bismo imali problema tokom sezone.” Dr. Thomas Carter koji je izvršio operaciju, rekao je da je ovakva ozljeda uobičajena kod sportista koji su igrali na jakom nivou dugo vremena.

Sve je stabilno i nema razloga da se ne vrati na teren za nekoliko sedmica,” kazao je Dr. Carter, “Igrači kao što je Jason Kidd imali su ovu vrstu operacije nekoliko puta tokom karijere.”Tokom Amareovog odsustva priliku da se dokažu imaće novi igrač, Brian Skinner i Boris Diaw.

PHOENIX SUNS
http://citox.blogger.ba
03/10/2007 19:52